Wiking System
 
Startsidan Produkter Driftmiljö Länkar Företaget Kontakt
 

Produkter

Här listar vi de system och tjänster som vi till dags dato utvecklat och driver. Klicka på respektive bild eller länk för detaljerad information om just det systemet. Undrar ni över något, så tveka inte att kontakta oss

Wiking SMS
SMS är ett mycket smidigt, snabbt och effektivt sätt att nå ut till kunder och medarbetare! Med vår tjänst skickar ni snabbt och enkelt SMS direkt från vilken internetansluten dator som helst. Tjänsten är öppen för företag & föreningar och betalas via faktura efter antal skickade SMS. Enklare kan det inte bli!


VILTSYS
VILTSYS är ett databas baserat system framtaget av Wikinggruppen för en effektiv administration av vilt och älgskötselområden via Internet. Systemet tar emot och lagrar data om observationer, avskjutning, vikter mm och skapar automatiskt rapporter och avancerad statistik i realtid till stöd för en rationell viltskötsel samt förvaltning. Används bla av Stora Enso, Holmen samt SLU.


Föreningssystem FSY
Vi har utvecklat ett nytt flexibelt system för att enkelt lösa samtliga administrations och informations behov i olika typer av föreningar. Systemet innehåller bla funktioner som medlemsregister, nyhetspublicering, nyhetsbrev, händelsekalender, mm, allt enkelt hanterat via en bakomliggande kontrollpanel. Fakturerings och SMS funktion finns också tillgänglig.